NOVO! Bližnjica do ravnega trebuha je razkrita NOVO!

NOVO! Bližnjica do ravnega trebuha je razkrita NOVO!

Posted by on 22:23 in Davor, treningi, hrana,.. | 0 comments

Naj se najprej opravičim za naslov današnjega prispevka, ampak izgleda, da je to pravi način za pridobiti pozornost :) lol

Res že dolgo nisem bil aktiven ”blogger”, ampak mislim, da si današnja objava zasluži nekaj (več) pozornosti.. lahko bi rekli tudi, da sem se pustil razjeziti, milo rečeno hehe

 

Kakorkoli že, surfam po news feedu na facebooku in naletim na oglas (one of many) oz. ”suggested page” 10dni do popolne postave (!??). KAJ?? Ok, se odločim in pogledam zadevo, da vidim o čemu je govora.. seveda, v glavni vlogi Ljubljanske Lekarne in njihov produkt, ki ti v omenjenem obdobju pomaga priti do POPOLNE postave, karkoli že to je.

Grem korak dalje in pregledujem komentarje pod danim ”post-om”; »Pa to res deluje?«, »Probala sem že ogromno stvari, a zmeri ostala razočarana.«, »Izdelek preverjeno pomaga in ga priporočam vsem.« itd.

Ok, upam, da se vsi te-isti osebki vprašajo, kaj se zgodi, ko čudežnega napoja oz. tablete ne bo več? Sestavine le-tega izdelka, ki so morda človeku zelo škodljive? Je ta rezultat, ki ga dosežete v 10 ali več dneh trajen? Ali je res vse zlato kar se sveti?

 

Kaj se je zgodilo z hrano in vadbo? Je posvečanje primerni hrani zase res zanemarljiva stvar? Je 60min treninga nekajkrat tedensko res tako veliko?

 

Ok, imam rešitev, primeren citat za to: »Best diet plan? 5 MEALS OF STOP EATING SO MUCH CRAP!!«

 

Pojdimo dalje, naj navedem primer: mamica dveh malih otrok, poleg tega 8 urni delavnik, ne živi v Ljubljani in še vedno najde čas za 3 treninge tedensko + prehranske delavnice, ki jih organiziramo pri Feelgoodu. Kako to? Enostaven odgovor, KER JE TO NALOŽBA V NJENO DOLGOLETNO ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE! Znanje, ki ga pridobiva pa bo lahko prenašala na svoje otroke in moža. NE mi govorit nimam časa, nimam motivacije, ne morem se upreti sladkarijam in McDonaldsu itd., to so samo izgovori za katerimi se skrivate in bežite pred realnostjo!! Vsi bi imeli teleščka za na naslovnice znanih revij, noben pa ni pripravljen vložiti truda..

10dni in ”puf” idealna postava je tukaj. Res? Marsikdo lahko potrdi moje besede, magične tabletke in čudežni napoji ne obstajajo. Pomagajo, seveda, ampak brez trdega dela je vse to hopeless. Dolgoročne rezultate lahko dosežete samo z rednim treningom in zdravo prehrano, pika. Vsi te marketinški nategi vas lahko zapeljejo na čudovito vožnjo, po kateri boste ostali razočarani, vedno znova.. in znova. It is how it is, bolje si priznati, kot pa živeti v začaranem jo-jo krogu. 😉

 

Poskrbite za primerno obliko gibanja, pa naj bo to zumba, TRX vadba ali pa treniing z utežmi in podučite sebe + svoje bližnje o pomenu primerne hrane. ČE ste popoln laik ali pa zelo zahteven posameznik željan znanja, poiščite si pomoč in ne odlašajte na jutri!

 

Bliža se pomlad in z njo utrujenost. Poslužujte si kvalitetno hrano, uživajte v treningu in poskrbite za regeneracijo oz. dovolj počitka.

Do naslednjič, Davor

 

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja