Storitve, ki jih nudim

Storitve prirejene posameznikom ali skupinam

1 INDIVIDUALNI TRENINGI (1:1)

Vadba je primerna za prijatelje, sodelavce, ali pa za zaljubljene pare. Včasih nam med vadbo še kako prav pride podpora in družba najboljše(-ga) prijateljice/prijatelja oz. partnerja. Motivacija in zavzetost pri treningu se tako lahko poveča, s tem pa tudi napredek pri rezultatih.

“To give any less than your best is to sacrifice a gift.” – Annonymous

2 SEMI-PRIVAT TRENINGI (3-5 ljudi)

Storitev primerna za vse, ki imajo ob sebi radi družbo in s tem večjo motivacijo za trening. Treningi so kljub temu prilagojeni posamezniku oz. posameznici ter njegovim oz. njenim željam. Semi-privat treningi so primerni za vse, od začetnikov do tistih z višjimi cilji.

“Limitations are for people that have them and excuses are for people that need them.” – Annonymous

3 FIZIČNA PRIPRAVA KOŠARKARJEV

Storitev primerna za vse košarkarje in košarkarice, ki si želijo napredka pri svoji igri. Za vse, ki želijo biti korak pred konkurenco, biti eksplozivnejši in močnejši. Fizična pripravljenost v športu ni vse, je pa ogromen del tega v kar se razvija košarka. Po zaključku in pred začetkom sezone (off-season) je priprava košarkarja na sezono ključna in s tem možnosti za poškodbe manjša.

“The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer.” – Unknown Author

Vaš osebni trener

Davor_sattler_profilna

*Vse storitve vključujejo pomoč in učenje o prehrani za doseganje željenih ciljev. Treningi potekajo v Feniks Studiu na Litostrojski 58c v Ljubljani.

Kontaktiraj me!